kći iz pakla

Otkrivena tajna: Mjesecima ga drogirala lijekovima?

showbuzz DNEVNIK.hr

Slavnom glazbeniku kći je davala jaku dozu koktel lijekova u nadi da će umrijeti i ostaviti joj novac.

Poznati glazbenik Jerry Lee Lewis okrenuo se protiv svoje kćerke Phoebe.  No, ne bez pravog razloga. Naime, Jerry tvrdi kako ga je godinama zlostavljala.

Pheobe je radila za svoga oca kao menadžerica punih 12 godina, i on tvrdi da se preko njega htjela dokopati bogatstva koje ima. Zbog toga je činila sve u svojem interesu. U tome joj je navodno pomogao suprug Ezekiel Loftin protiv kojeg je Jerry također podnio tužbu. Jerry tvrdi kako mu je Phoebe mjesecima davala mješavinu opojnih lijekova kako bi ga ''držala pod kontrolom'' i da su supružnici potrošili više od pet milijuna dolara njegovog novca na luksuzne automobile i plastične operacije. Pored toga, slavni glazbenik tvrdi kako mu je Pheobe uskraćivala zdravstvenu skrb i davala mu jaku dozu koktel lijekova u nadi da će umrijeti i ostaviti joj novac, piše TMZ. Phoebe se o cijelom slučaju za sada nije oglasila.

Jerryja Leea Lewisa kroz život su pratile zaista nevjerojatne situacije. Sa svega 16 godina oženio se prvom od ukupno sedam žena. Nakon što je postao punoljetan postao je otac, ali tada je već bio u drugom braku. Četiri godine kasnije završio je u trećem braku i to sa svojom sestričnom Myrom Gale Brown koja je tada imala svega 13 godina. Njegova glazbena karijera krenula je silaznom putanjom, a uslijedila je i velika životna tragedija. Trogodišnji sin iz braka s Myrom Gale utopio se u bazenu, a drugi sin deset godina kasnije poginuo je u prometnoj nesreći. Peta supruga umrla je od predoziranja, a danas živi sa sedmom ženom Judith na ranču u Mississippiju.

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS