svima zapeo za oko

Najseksi zatvorenik gol marširao u prosvjedu, ponosno je pokazao isklesano i tetovirano tijelo

Jeremy Meeks i Chloe Green (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Jeremy Meeks je na prosvjedima u Los Angelesu bio sa svojim 11-godišnjim sinom, a svi su se za njim okretali jer je bio bez majice.

"Najseksi zatvorenik na svijetu" Jeremy Meeks nastavlja s marširanjem na prosvjedima, a fotografi su ga ulovili na ulicama Los Angelesa s njegovim sinom Jeremyjem Jr.-om (11).

Priključio se tisućama prosvjednika koji su odlučili dići svoj glas zbog ubojstva Afroamerikanca Georgea Floyda. Na prosvjedu se pojavio bez majice te je pokazao svoje istetovirano i isklesano tijelo, a mamio je poglede cijelo vrijeme.

Sina je dobio iz braka s bivšom suprugom Melissom Meeks s kojom je osam godina bio u braku, a dvojac je ponosno stao uz sve koji su digli glas protiv nasilja. Posljednjih nekoliko dana često je davao podršku prosvjednicima diljem SAD-a, a nedavno se i oglasio o svom zatočeničkom iskustvu te je otkrio što je sve proživljavao.

Zahvaljujući svojoj prirodnoj ljepoti nakon izlaska iz zatvora Meeks je dobio brojne angažmane u svijetu mode, a njegova ga je pojava dovela i do tjedna mode u Milanu.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS