Opet ispočetka

Jennifer Lopez viđena je prvi put nakon potvrde o razvodu, očito je kako se osjeća nakon što je izgubila i četvrtog supruga

Jennifer Lopez - 1 Profimedia 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Jennifer Lopez viđena je u javnosti prvi put nakon što se stranim medijima pročulo da su ona i Ben Affleck finalizirali papire za razvod.

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez viđena je u javnosti prvi put nakon što su ona i Ben Affleck finalizirali papire za razvod nakon dvije godine braka.

Lopez je viđena kako ide na privatni let u New Yorku kako bi se vratila u Los Angeles, a odjevena u trenirku i topić, izgledala je vrlo mrzovoljno. Silazeći stubama nešto je govorila, a njeni suradnici žurno su za njom nosili njene torbe.

Podsjetimo, prije nekoliko dana strani mediji potvrdili su vijest kako su ona i Ben uredili papire za razvod, ali oni još nisu predani. Da se rastaju pričalo se već mjesecima, ali par o tome i dalje šuti.

No, čini se kako Lopez nema sreće u ljubavi jer je upravo ostala bez svog četvrtog supruga.

Prvi njen suprug bio je kubanski konobar Ojani Noa s kojim je bila u braku 1997. do 1998. Potom se udala za svog pratećeg plesača Crisa Judda 2001. godine, no i od njega se rastala nakon godinu dana.

Njen treći suprug, ujedno i najdulja veza, bio je glazbenik Marc Anthony s kojim ima i dvoje djece. Zajedno su proveli deset godina i rastali se 2014.

2022. ''da'' je rekla Benu, svojoj staroj ljubavi iz mladih dana. S njim je prvi put bila nakon Crisa i prije Anthonyja, a čak su bili i zaručeni, no sve je propalo tik pred vjenčanje. Ljubav je opet procvala 2021. godine, ali čini se da je plamen brzo prestao gorjeti.

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Kći slavnog glumca briznula je u plač nasred ulice, njene fotke slamaju srce, a sumnja se što bi mogao biti razlog

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Nina Badrić za koncert usred ljeta je odabrala pomalo neobičnu kombinaciju, što vi kažete?

Povezana vijest Celebrity Ovo je vila koju je Ben Affleck kupio sam sebi na dan rođendana Jennifer Lopez!

Povezana vijest Celebrity J.Lo objavila zadivljujući selfie u badiću na rođendan, pokušajte na prvu pogoditi koliko je godina napunila!

Povezana vijest Celebrity Lopez i Affleck u tajnosti očajnički pokušavaju spasiti svoj brak, evo kako se trude oživjeti svoj narušeni odnos

Povezana vijest Celebrity Jennifer Lopez usred bračne krize utjehu pronalazi na mjestu gdje odlazi baš svaki dan

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS