Slučajno ili?

Lopez se potkrao gaf za koji nikome nije jasno kako je promaknuo njenoj ekipi, tko je kriv za ovaj višak?

showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Lopez zablistala je u Veneciji gdje je održana modna revija kuće Dolce&Gabbana, a paparazzi su je uhvatili u malo nezgodnoj situaciji.

Nema sumnje da je pjevačica i glumica Jennifer Lopez izgledala senzacionalno na modnoj reviji kuće Dolce & Gabbana održanoj u Veneciji, no ipak jedan gaf koji joj se potkrao nije mogao nikako proći nezapaženo.

Naime, 52-godišnja Jennifer za tu je prigodu obukla cvjetne hlače i top s dubokim dekolteom, preko kojeg je nosila i dugi ogrtač međutim, s kojeg je zaboravila skinuti etiketu. Paparazzi su je uhvatili okruženu tjelesnim čuvarima i stilistima, a u tom su trenutku snimili i etiketu pričvršćenu na ogrtač koji je nosila.

Čini se da se nitko nije sjetio skinuti taj višak s odjeće, a Jennifer se time nije pretjerano zamarala pa je dobro raspoložena mahala i pozdravljala fotografe i obožavatelje koji su ju došli vidjeti.

Njezin dečko Ben Affleck ovog puta se nije pojavio s njom, što je bila rijetka prilika vidjeti ju bez njega obzirom da se golupčići u posljednje vrijeme ne odvajaju jednog drugog, a prema pisanju stranih medija trenutačno su u potrazi za domom iz snova u kojem bi trebali zajedno početi živjeti.

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Celebrity Ona na računu ima milijune, ali bratu koji je beskućnik ne želi dati ni novčića, evo koji je točno razlog za to

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS