Dobar tulum JLo

Torta isklesanog torza kao iznenađenje za 17 godina mlađega dečka

showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevačica Jennifer Lopez iznenadila je svog mlađahnoga dečka povodom njegova rođendana.

Poznata pjevačica Jennifer Lopez priredila je zabavu povodom 27 rođendana svoga dečka Caspera Smarta.

Latino ljepotica pokazala duge noge i čvrstu guzu!

Jedna od najatraktivnijih pjevačica današnjice rođendanskim iznenađenjem potvrdila je kako je  i dalje zaljubljena u svog mlađahnog dečka. Koliko JLo voli svog Caspera pokazala je i rođendanskom tortom koja je bila ukrašena torzom slavljenika. 

 Pjevačica i njezin 17-godina mlađi dečko skoro su tri godine u vezi, a iako se nedavno šuškalo kako je ljubavni par u fazi prekida oni su sve negirali.

O odlasku pred oltar zanosna pjevačica još ne razmišlja. Kako je  već bila u braku sa pjevačem Marcom Anthonyjem s kojim ima šestogodišnje blizance Maxa i Emmu, njezino viđenje ljubavi i braka se promijenilo.

'U prošlosti sam za svaku svoju ljubavnu vezu mislila da će trajati vječno. Još uvijek njegujem te fantazije, ali više ne forsiram te stvari. S obzirom na to gdje se nalazim i s obzirom na sve kroz što sam prošla, mogu sa sigurnošću reći da pravila – ne postoje. Naučila sam da postoji jako puno različitih verzija sreće koje nisu nužno one iste o kojima sam fantazirala kao djevojčica', rekla je Jennifer za magazin InStyle.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS