Uhvatili ih fotografi

Evo kako je slavna pjevačica reagirala na glasine da joj zaručnik drugoj šalje gole fotke i nudi seks utroje

Jennifer Lopez, Alex Rodriguez (Profimedia) 1/10 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Jennifer Lopez i Alex Rodriguez potpuno ignoriraju glasine o navodnim prevarama i aferama bivšeg sportaša.

Početkom ožujka Jennifer Lopez odgovorila je potvrdno na prosidbu Alexa Rodrigueza, s kojim je u vezi dvije godine.

Iako su zaruke trebale obilježiti još ljepši nastavak njihova zajedničkog života, planove su im malo zasigurno pomrsili napisi u medijima o navodnim prevarama i aferama bivšeg bejzbolaša.

Nakon što se nedavno na Twitteru oglasio bivši bejzbolaš Jose Canseco i u svojim objavama tvrdio da Rodriguez ima aferu s njegovom bivšom suprugom Jessicom Canseco, sada se oglasila i Zoe Gregory (44), poznatija kao britanski Playboyev model te izjavila da joj je Alex slao poruke u razdoblju od prosinca prošle godine do sredine siječnja ove godine.

O svemu navedenom nisu se oglasili ni Alex ni Jennifer, ali su ih fotografi snimili kako sretni izmjenjuju poljupce i nježne dodire na setu novog filma ''Hustlers'' koji je Jennifer počela  snimati ovaj tjedan. Očito je da pjevačica i glumica ovim potezima želi poručiti da je glasine i šuškanja o svemu ni najmanje ne zanimaju. Nekad legendarni sportaš velika je podrška svojoj zaručnici i svakodnevno ju posjećuje, a je li išta od ovoga istina, vrijeme će pokazati. 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS