Wow!

Velikoj potrazi Jennifer i Bena konačno došao kraj, pogledajte njihov dom iz snova za 34 milijuna dolara!

Novi dom Jennifer Lopez i Bena Afflecka - 2 Profimedia 1/28 >> Pogledaj i ovo +17 Galerija

Jennifer Lopez i Ben Affleck prema pisanju stranih medija kupili su kuću za 34,5 milijuna dolara, i to nakon dvije godine potrage za domom iz snova.

Jennifer Lopez i Ben Affleck konačno su pronašli mjesto koje će zvati domom, i to nakon gotovo dvije godine potrage za savršenom kućom, koja je počela prije nego što su se uopće vjenčali.

Golupčići su navodno sklopili ugovor za vilu vrijednu 34,5 milijuna dolara, sa sedam spavaćih soba i 13 kupaonica, u Pacific Palisadesu, navodi TMZ.

Njihov potencijalni novi dom, smješten u prestižnom Rustic Canyonu, ima garažu za šest automobila, odvojenu kuću za goste, bazen i blagovaonicu ispunjenu suncem u kojoj je i kaminom, kao i bar, jacuzzi te vanjsku kuhinju.

Uz vinski podrum, tu su kućna teretana, spa, apartman s privatnim balkonom, dvije kupaonice i garderobom.

Par je u obilasku vile viđen s Benovom 14-godišnjom kćeri Seraphinom, majkom Chris i Jenniferinim blizancima Emme i Maximilianom, koji također imaju 14 godina. Slavni supružnici izgledali su s djecom kao jedna velika sretna obitelj, unatoč incidentu do kojeg je među njima došlo na dodjeli Grammyja i na premijeri novog filma latino dive.

Vijest o pronalasku doma iz snova dolazi nakon opsežne potrage, koja je uključivala posjete desecima kuća u otmjenim četvrtima Los Angelesa, od Beverly Hillsa sve do Hidden Hillsa.

1/12 >> Pogledaj i ovo +8 Celebrity U potresu nestala omiljena turska glumica dobro poznata hrvatskoj publici? Obožavatelji su zabrinuti, proširila se i najgora vijest

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Nives objavila pomalo bizaran video: S dekolteom do pupka pokazala je što voli više od frajera!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS