Kakva reakcija!

Jennifer se potpuno raspametila kada ga je ugledala!

showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Lawrence jedna je od najtalentiranijih glumica nove generacije, no i ona ima svoje glumačke idole u društvu kojih potpuno izgubi kontrolu!

Mlada Oscarovka Jennifer Lawrence sa stripovskoj konferenciji u San Diegu 'Comic-Con' predstavila je dva nova filma 'The Hunger Games: Catching Fire' i 'X-Men: Days of Future Past', tako da nema više sumnje u njezin zvjezdani status. No sva se izbezumila kada je ugledala svojeg glumačkog idola Jeffa Bridgesa koji je na sitom okupljanju promovirao svoj novi film 'Seventh Son'.

'O Bože, ja sam tvoja najveća obožavateljica... Oprosti što vam smetam, kamere su posvuda', rekla je Jennifer Jeffu kojega je brzo i snažno zagrlila. Kao prava obožavateljica odmah ga je upitala koji je njegov omiljeni film, koji mu je omiljeni lik... I sam Jeff bio je ugodno iznenađen, te je pohvalio njezinu ulogu u hit filmu 'Silver Linings Playbook'. 'Izgledaš kao jedna moja bivša djevojka', rekao je Jeff, na što je Jennifer koketno odgovorila: 'Izgledam li kao nova?'.

>>  Jennifer Lawrence poplavila: Njezin 'kostim' više otkrio nego pokrio!

Lawrence se nedavno i pomirila s bivšim dečkom Nicholasom Hoult om s kojim je hodala dok je još bila tinejdžerica. Par je prekinuo, a sada su se opet pomirili na setu novog X-Mena.

PS. Nakon 2:30 slijedi reakcija Jennifer Lawrence!


 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS