Oskarovka se dokazala

Mlada glumica nije mu bila prvi izbor!

showbuzz DNEVNIK.hr

Iako se činilo kao da je stvorena za ulogu koja joj je donijela Oscara, slavna je glumica bila tek drugi redateljev izbor.

Neki glumci rođeni su za određene uloge, a takav dojam ostavila je i Jennifer Lawrence u filmu 'Silver Linings Playbook'. No, nedavno se otkrilo kako je uloga prvotno bila namijenjena Anne Hathaway!

'Američki varalice' dobitnici večeri - doživljaj nije pokvarila ni poplava!

Prije nego što je Jennifer prihvatila ulogu koja joj je osigurala Oscara za najbolju glumicu, Anne Hathaway je odbila sudjelovati u filmu zbog 'kreativnih razlika' između nje i redatelja.

Izvršni producent Harvey Weinstein otkrio je u intervjuu Howardu Sternu kako im Jennifer i Bradley Cooper nisu bili prvi izbor.

'Trebali su to biti Anne Hathaway i Mark Wahlberg. Imali smo Anne, a onda smo imali Marka...Štogod se poslije izdogađalo, dogodilo se', rekao je 61-godišnji filmski mogul.

'Štogod' se odnosi na konflikt s redateljem Davidom O. Russellom. 'David i Anne imali su neke kreativne razmirice', otkrio je i odmah dodao 'A onda je došlo to divno stvorenje koje je ujedno i briljantna glumica i zabavna osoba. Na kraju je osvojila i Oscara!'

Podsjetimo, prošle je godine Jennifer dobila Oscara za najbolju glumicu i to za ulogu mentalno nestabilne udovce Tiffany Matthews. No, nije loše prošla ni Anne, koja je osvojila Oskara za najbolju sporednu glumicu u filmu 'Les Miserables'.

Izgleda kako J.Law i O. Russell nisu morali premostiti nikakve 'kreativne razlike' pa su tako zajedno surađivali i na filmu 'American Hustle', koji je osvojio ovogodišnji Zlatni globus za najbolji film, a slavna se glumica u svome govoru zahvalila redatelju.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS