Tko bi joj rekao?

Dok svi bruje o njezinoj vezi s glumcem zbog kojeg joj je bivši ludio od ljubomore, ona se bacila na malo drugačiji posao

Bradley Cooper i Jennifer Garner (Foto: Profimedia) profimedia 1/8 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Jennifer Garner i Bradley Cooper dugogodišnji su prijatelji, a to prijateljstvo navodno je jako smetalo njezinu bivšem suprugu Benu Afflecku.

Glumica Jennifer Garner posljednjih je dana zaokupljena radovima na svojoj 20 milijuna vrijednoj vili u Los Angelesu, a slavna ljepotica pred fotografima se pojavila u ležernom izdanju i bez trunke šminke na licu. Garner i u 49. godini izgleda besprijekorno, a sudeći prema fotkama, radovi po ljetnim vrućinama ne padaju joj teško.

Prije nekoliko tjedana uhvatili su je u društvu glumca Bradleyja Coopera na plaži u Malibuu, a mediji su odmah počeli brujati o novom glumačkom paru. Izvori bliski njia odmah su reagirali te su istaknuli da su Garner i Cooper dugogodišnji prijatelji te da se među njima ništa drugo ne događa.

Jenniferinom bivšem suprugu Benu Afflecku s kojim ima troje djece to je prijateljstvo navodno godinama smetalo. Prijateljstvo među slavnim glumcima započelo je početkom 2000-ih godina dok su snimali film "Alias", a od onda su bliski te su stalno u kontaktu. Ipak, to je prijateljstvo oduvijek imalo potencijal prerasti u nešto više, a toga je bio svjestan i Affleck, koji sada ljubi Anu de Armas i ne odvaja se od svoje nove djevojke.

"Sljedeći korak Jennifer i Bradley nikada nisu poduzeli jer su uvijek bili u vezama s drugim ljudima. Ipak, sada su slobodni i postoji šansa da je tu nešto više", komentirali su neki od njihovih prijatelja. "Ben je na Bradleyja uvijek bio ljubomoran", tvrde izvori.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS