Koja brojka!

Stiflerova mama i u stvarnom je životu prava zavodnica: Glumica šokirala priznanjem o svom seksualnom iskustvu

Jennifer Coolidge - 5 Profimedia 1/12 >> Pogledaj i ovo +1 Galerija

Jennifer Coolidge u novom je intervjuu šokirala priznanjem o svom seksualnom životu, a Stiflerova mama bila je prava zavodnica.

Glumica Jennifer Coolidge šokirala je novim priznanjem u intervjuu za Variety. Glumica je priznala kako je u životu spavala s 200 osoba otkako je dobila ulogu u filmu ''Američka pita''.

Od početka prikazivanja filma prošle su 23 godine, a glumica je tek sada odlučila reći pravu istinu.

''Dosta sam se igrala kao MILF i imala puno seksualne akcije od ''Američke pite''. Bilo je koristi od snimanja filma'', rekla je.

Inače, pojam MILF (Mama I‘d Like To F***) u filmu je skovao kolega njezina sina, a i u filmu i u stvarnome životu Jennifer je prava zavodnica.

Glumica nikada nije tajila ništa o količini plastičnih operacija kojima se podrgnula, a i o svemu ostalome govorila je prilično javno.

Ipak, svoj ljubavni životu uvijek je vječno skrivala. Uvijek se nagađalo o njezinu bračnome životu, a pravu istinu nitko nije znao.

Jedno vrijeme šuškalo se da se udala za kolegu Toma Mahoneyja, ali njihova ljubav nikad nije potvrđena javnosti.

Glumica je danas poznata po svom ''zamrznutom'' izgledu jer se tijekom života podvrgnula plastičnim operacijama, a poznato je kako je povećala usne i grudi, a nerijetko odlazi i na tretmane botoksa.

Osim ''Američke pite'' u kojoj je glumila Stiflerovu majku, još jednu nezaboravnu ulogu Jennifer je ostvarila i u filmovima "Plavuša s Harvarda", u kojima je glumila simpatičnu i smiješnu vlasnicu kozmetičkog salona Paulette Bonafonte, najbolju prijateljicu Reese Witherspoon, koja igra glavnu ulogu.

Jennifer je glumila i u brojnim drugim filmovima te televizijskim serijama, a zadnju ulogu je ostvarila u romantičnoj komediji "Shotgun Wedding" s Jennifer Lopez.
Glumica iza sebe nema brakova i malo se zna o njezinu privatnom životu, no jednom je otkrila da ne može imati djecu. Velika je ljubiteljica životinja i ima psa Chuya, kojeg je spasila iz tvornice mesa u Južnoj Koreji.

1/7 >> Pogledaj i ovo +3 Celebrity Jedna od najseksi žena svijeta na plaži je prava senzacija, a pokazala je da izgleda savršeno iz baš svakog ugla!

1/15 >> Pogledaj i ovo +11 Celebrity Vlatka Pokos pokazala je zavidnu liniju i taman ten, a pratiteljima je pozornost ukrao drugi detalj na fotografiji!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS