nije joj lako

Jennifer Aniston priznala s kojim se problemom bori već nekoliko desetljeća, zbog toga joj opasno pati zdravlje

Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Getty Images 1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Jennifer Aniston je u razgovoru za People otkrila problem koji ju muči već dugi niz godina te kako ga je pokušala riješiti.

Glumica Jennifer Aniston priznala je kako često pati od nesanice, a istaknula je kako se često boji da neće moći zaspati, zbog čega je u stresu. 53-godišnja Jennifer u razgovoru za People je ispričala kako ju ovi problemi muče već desetljećima.

"Bojim se provesti još jednu noć brojeći pukotine u zidovima. Mislim da je sve počelo u mojim tridesetima ili čak i ranije, ali ne primijetiš manjak sna dok si mlađi jer se osjećaš nepobjedivo. Isprva nisam ni išla za tim, no onda sam shvatila da to utječe na moj rad, ali i čitav život", priznala je slavna glumica.

Kaže kako joj je teže zaspati dok brine o tome hoće li uopće utonuti u san i tako u krug. Već od ranije znam da mjesečatim. Često su me budili alarmi u vlastitoj kući koje sam sama aktivirala", priča Jennifer.

Navodno je potražila pomoć zbog ovog problema, a ispričala je kako joj je teško zbog svega ostati zdravom jer zbog nedostatka sna ne vježba koliko bi htjela.

Aniston inače ovih dana snima nastavak filma "Murder Mystery" s kolegom Adamom Sandlerom, a gdje god da se pojavi plijeni pažnju zbog svoje zavidne figure. Glumicu mnogi časopisi svrstavaju među najljepše na svijetu, a čini se kako su za nju godine samo broj.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS