"Sanjam li ja to?"

Holivudska miljenica objavila fotografiju ispod tuša, a za to je imala dobar razlog: "Jedva čekamo!"

Jennifer Aniston Jennifer Aniston/Instagram 1/10 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Jennifer Aniston objavila je svoju golu fotografiju ispod tuša i to kako bi promovirala svoje nove proizvode za njegu kose i tijela.

Čini se kako Jennifer Aniston nije imala ništa protiv da skine sve sa sebe kako bi promovirala novi proizvod svoje marke za njegu kose, LolaVie hair.

53-godišnja glumica pojavila se gola na fotografiji na Instagramu, a koja je snimljena dok se tušira i pere kosu kako bi najavila izlazak novog proizvoda iz svoje beauty linije, s kojom bilježi veliki uspjeh na tržištu.

"Jedva čekamo", "Ponosni smo na tebe Jen", "Kraljice", "Bravo, svaka čast", "Sanjam li ja to", "Kod je tebe sve savršeno", "Veslim se jako", "Savršenstvo", poručili su joj obožavatelji u komentarima.

Prema pisanju Pagea Six, Jennifer bi uskoro bi mogla proširiti poslovanje, budući da je tvrtka podnijela zahtjev za zaštitni znak imena za losion za lice, za tijelo, gel za tuširanje i za svijeće, a izgleda da taj projekt ne smeta njenoj glumačkoj karijeri.

Snimila je treću sezonu serije "Morning show" s kolegicom i prijateljicom Reese Witherspoon, a veseli i premijeri filma "Mystery Two" u kojem glumi s Adamom Sandlerom, a koji bi svjetlo dana trebao ugledati 2023. godine.

Jennifer bi trebala glumiti i u "Hail Mary", istinitoj priči o bivšoj natjecateljici za Miss SAD-a koja postaje uspješna sportska menadžerica.

1/17 >> Pogledaj i ovo +13 Celebrity Bivša srpska snaha u 42. godini dobila dijete s novim dečkom, izabrali su mu pomalo neobično ime

1/35 >> Pogledaj i ovo +31 Celebrity Karleuša u prozirnoj kreaciji prekršila važno pravilo na vjenčanju, a ispod oprave naziralo se i donje rublje

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS