Odlična investicija!

Zvijezda serije ''Prijatelji'' preselila na novu lokaciju, evo tko su joj novi susjedi o kojima se neprestano piše

Jennifer Aniston Instagram 1/21 >> Pogledaj i ovo +10 Galerija

Jennifer Aniston kupila je kuću Oprah Winfrey u Kaliforniji, a susjedi su joj itekako poznate osobe poput Meghan Markle i princa Harryja, Ariane Grande i ostalih…

Jennifer Aniston svoj je novac posljednje uložila u vilu uređenu po mediteranskom stilu u mjestu Montecito u Kaliforniji.

Ovu kuću posjedovala je Oprah Winfrey, a Aniston ju je od nje kupila za vrtoglavih 14.8 milijuna dolara.

Kuća je uređena u mediteranskom stilu, a Anistonino novo prebivalište izgrađeno 1998. ima pitoreskne poglede na ocean i planine, više terasa, uređene vrtove i masivni motorni teren, a sve je smješteno na privatnoj parceli smještenoj među hrastovima na kraju dugog zatvorenog prilaza, piše Architectural Digest.

Kuća ima dosta privatnosti na svojim prostorima prekrivenim šumom, travnjacima i dovoljno parkinga da lako primi petnaest automobila.

Aniston neće biti dosadno jer će joj društvo u susjedstvu praviti velike face holivudske scene. Blizu nove Jenniferine vile žive i princ Harry i Meghan Markle, pjevačica Ariana Grande, Ellen DeGeneres, glumica Gwyneth Paltrow i glumac Rob Lowe.

Osim ove vile, Aniston posjeduje i vilu u Bel Airu vrijednu 21 milijun dolara, a čini se da je svoju novu kupaonicu glumica već prikazala na svom Instagram profilu reklamirajući proizvode za njegu kose.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

1/27 >> Pogledaj i ovo +23 Celebrity Kamere ulovile Meghan Markle u jednoj poprilično neugodnoj situaciji, ovo je teško i gledati!

1/25 >> Pogledaj i ovo +21 Celebrity Novi kralj rastužio prizorom za vrijeme bdjenja nad lijesom svoje majke, kraljevski fanovi uočili su ono očito

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS