Zasad!

Bivša slatkica iz omiljene serije baš nije imala sreće u ljubavi, jedva je uspjela spasiti treći brak

Jennie Garth (Foto: Youtube Screenshot) Youtube Screenshot 1/7 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Jennie Garth, poznatu i kao Kelly iz "Beverly Hillsa", paparazzi su uhvatili u neprepoznatljivom izdanju.

Američku glumicu Jennie Garth proslavila je uloga Kelly u seriji "Beverly Hills 90210", paparazzi su ovih dana uspjeli jedva uočiti na ulicama Los Angelesa kojima je šetala skrivena ispod šešira i zaštitne maske na licu.

48-godišnja Jennie snimljena je u kratkoj sportskoj suknji i majici bez rukava, i to na putu na tečaj golfa koji obožava, a pratnja joj je bio 39-godišnji glumac i suprug David Abrams.

Par je zajedno od 2014. godine, nakon što se Jennie razvela od drugog supruga Petera Facinellija. Zaručili su se u travnju 2015. godine, a vjenčali već u srpnju. Međutim, 2017. godine odnosi u braku pošli su po zlu i godinu dana kasnije podnijeli su zahtjev za razvod, a onda su se 2019. godine pomirili i obustavili postupak rastave.

"Dave i ja smo se zaljubili vrlo brzo i vjenčali u roku od šest mjeseci. Previše smo požurili i to nas je povrijedilo", izjavila je glumica u jednom od intervjua.

Prvi put se vjenčala s glazbenikom Danielom B. Clarkom, s kojim je u braku provela razdoblje od 1994. do 1996. godine, a priznala je da ju je pomisao na treći razvod gotovo uništila.

"Definitivno smo se morali razdvojiti. I taman kad sam se oporavila, ponovno smo se počeli družiti. Morao je otići i shvatiti neke stvari. Brak nije bajka, to je proces na kojem neprestano moramo raditi kako bi bio što bolji", zaključila je Jennie.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS