Uhvaćena!

Umirovljena zvijezda filmova za odrasle prošetala u dekoltiranom kostimu i podsjetila na bujne obline

Jenna Jameson (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Jenna Jameson snimljena je na jednoj od pješčanih plaža na Havajima.

Jedna od najpoznatijih glumica koja je karijeru ostvarila u filmovima za odrasle 45-godišnja Jenna Jameson nedavno je prošetala u neprepoznatljivom izdanju, međutim sada plijeni pažnju s novom figurom na jednoj od havajskih pješčanih plaža, kamo se nedavno preselila s obitelji.

Fotografi su uspjeli snimiti Jennu u jednodijelnom kupaćem kostimu, u kojem je naglasila svoje obline po kojima je mnogi pamte, naročito muški dio javnosti. Pritom je otkrila i brojne tetovaže kojima ukrasila tijelo.

Jenna je aktivna i na društvenim mrežama, gdje često dijeli fotografije u kupaćim kostimima i gdje otkriva učinak popularne keto dijete kojoj se podvrgnula, nakon što je odlučila skinuti višak kilograma.

Jenna je 2006. godine na tada popularnoj društvenoj mreži Myspace upoznala bivšeg UFC borca Tita Ortiza, s kojim je 2009. godine dobila blizance, no par se rastao 2013. godine. Ipak, brzo je sreću našla u zagrljaju Izraelca Liora Bittona, s kojim je u travnju 2017. godine dobila kćerkicu Batel Lu te zbog njega prešla na židovstvo kako bi se mogli vjenčati. S njim je i danas u sretnom braku. 

1/6 >> Pogledaj i ovo +2 Celebrity Slavni glumac usred Zagreba uživao u rakijama i noćnom životu, a samo su ga rijetki prepoznali

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS