Pozvala na rutinski pregled

Zvijezda "The Officea" otišla na rutinski pregled i šokirala liječnike: "Da sam čekala šest mjeseci..."

Jenna Fischer Profimedia 1/10 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Jenna Fischer, poznata po ulozi Pam u američkoj inačici serije "The Office", objavila je kako joj je prošle godine bio dijagnostificiran rak dojke, ali se uspješno izliječila.

U mjesecu u kojem se u prvi plan stavlja borba protiv raka dojke, uvijek su inspirativne priče o ženama koja su iz te borbe izašle kao pobjednice.

Glumica Jenna Fischer, poznata po ulozi Pam u američkoj inačici serije "The Office", objavila je kako je nedavno pobijedila rak dojke, koji joj je bio dijagnosticiran lani poslije rutinske kontrole.

"Listopad je mjesec svijesti o raku dojke. Nikada nisam mislila da ću ovako objaviti, ali evo nas. Prošlog prosinca mi je dijagnostificiran trostruko pozitivan rak dojke u prvoj fazi. Nakon završetka operacije, kemoterapije i zračenja, sada nemam rak", napisala je Fischer na Instagramu. "Još u listopadu 2023. objavila sam svoju fotografiju na Instagramu dok sam se pripremala za svoju rutinsku mamografiju, uz šaljivi podsjetnik da se pobrinem za svoje loptice koje otkucavaju. Nakon neuvjerljivih rezultata mamografije zbog gustog tkiva dojke, moj liječnik je zatražio i ultrazvuk. Pronašli su nešto u mojoj lijevoj dojci. Poslali su me na biopsiju. Zatim sam 1. prosinca 2023. saznala da imam rak dojke u prvoj fazi."

U objavi stoji kako je imala i lumpektomiju (operacija uklanjanja kvržice), a zbog agresivne prirode raka je morala na 12 krugova kemoterapije i trotjedno zračenje.

Pokazala je i novu pixie frizuru nakon što je njezina kosa otpala zbog posljedica liječenja, što je skrivala šeširima.

Jenna je svoju priču završila time da je sretna što je sada odlično i da pozove žene na godišnju mamografiju.

"Da sam čekala šest mjeseci duže, stvari su mogle biti puno gore. Rak se mogao proširiti. Kad sam vidjela da žene objavljuju svoje termine za mamografiju na Instagramu, odmah sam zakazala i svoj (na koji sam zakasnila). Tako mi je drago što sam to učinila. Smatrajte ovo kao da vas lupam nogom u pozadinu da učinite to čim prije", dodala je Fischer.

Jennin lik Pam je u "The Officeu" bio u vezi s likom kojeg glumi John Krasinski, koji je prije dvije godine boravio u Hrvatskoj, o čemu više možete saznati OVDJE.

1/27 >> Pogledaj i ovo +23 Nekad i sad Gledateljima je najpoznatija po ulozi u seriji koja se godinama prikazuje, a evo kako izgleda izvan malih ekrana!

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Nekad i sad Jeste li primijetili kako se imidž Ivane Kekin promijenio nakon što se kandidirala za predsjednicu Hrvatske?

Tko je supruga princa Edwarda, zbog koje je slao pismo britanskim medijima kad je stvar izmakla kontroli?

Prošlo je 17 godina otkad nas je napustio Toše Proeski: Ove njegove riječi zauvijek su se urezale u pamćenje fanova

Povezana vijest Preporuke Mara Bratoš obilježava 30 godina stvaralaštva, otvorila je retrospektivnu izložbu koju mogu razgledati svi ljubitelji umjetnosti

Povezana vijest Zanimljivosti Prošlo je 17 godina otkad nas je napustio Toše Proeski: Ove njegove riječi zauvijek su se urezale u pamćenje fanova

Širi se bizarna snimka Justina Biebera i P. Diddyja, fanovi su šokirani onim što posrnuli reper radi: ''Je li moguće?''

Sve je drugo postalo nebitno kad se ona skinula u bikini! Ovi prizori objašnjavaju zašto je vrlo tražena u svojoj industriji

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS