Potez za pohvalu!

Ranije je progovorila o problemu s aknama i izazvala neočekivane rekcije, a naša pjevačica sad ponosno pozira bez šminke

Zsa Zsa DNEVNIK.hr 1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Zsa Zsa je na svojem Instagramu objavila fotografiju na kojoj nema ni trunke šminke i dobila brojne komplimente za svoj izgled.

Pjevačica Jelena Žnidarić (26), poznatija kao Zsa Zsa, u srpnju prošle godine odvažila se na hrabar potez i na svojem je Instagramu podijelila fotografiju kakvu se mnogi u današnje vrijeme ne bi usudili.

Nakon što se od puberteta borila s aknama koje je prije svakog izlaska prekrivala šminkom, odlučila je pokazati kako izgleda nenašminkana i otvoreno progovoriti o svojem problemu s kožom. Tada je priznala i kako se bojala kako će javnost prihvatiti njezine akne, a izazvala je lavinu pozitivnih reakcija. Osim što su joj obožavatelji poručili da je prekrasna bez šminke, potaknula je i druge da nauče više voljeti sebe bez obzira na sitne nesavršenosti.

A Zsa Zsa je od tada na svojem Instagramu, ali i za medije, nastavila otvoreno pričati o svojim problemima s kožom i samopouzdanjem, i pokazivati lice bez šminke, a nisu prestali pristizati ni komplimenti.

"Uopće se ne šminkam zadnjih dana... Neki switch mi se desio u glavi od ljeta i uopće nisam 'pop star' verzija sebe! Al' kaj ja pričam, ja ni nisam pop star, ima smisla. Ja sam samo popped star, puknuta k'o kokica. Volim biti prirodna i slušati svoju intuiciju... a intuicija mi trenutno govori da se ne trebam šminkati ni češljati jer ionako sam stalno pod maskom i šiltericom, a susjedi su već navikli na moja raščupana izdanja i vesele modne kombinacije po dvorištu. Iskreno, baš guštam!", napisala je pjevačica pored nove fotke na kojoj je nenašminkana.

"Predivna si", "Ne treba lijepoj ženi šminka", "Bravo djevojko draga", "Prirodna ljepota je in", "Prelijepa i sa šminkom i bez nje", nizale su se pohvale ispod fotke za koju je Zsa Zsa skupila i na tisuće lajkova.

"Ovo je moja koža, nije savršena kao ni nitko na Instagramu, bez fotošopa, svjetlo, kuteva... Nije savršena", kazala je Zsa Zsa za IN Magazin u prosincu prošle godine, a tada su je podržale i druge poznate Hrvatice koje također sve rjeđe osjećaju potrebu za šminkanjem.

1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Jennifer Aniston će u 53. godini postati majka prvi put? Želja će joj se brzo ostvariti, a sretnu vijest već je podijelila s najbližima

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS