svi se slažu u jednom

Rozga pozirala okrenuta leđima, obline su došle u prvi plan zbog pripijene haljine koja je hit na Instagramu

showbuzz DNEVNIK.hr

Jelena Rozga nastupila je u Novom Sadu i dodatno pojačala atmosferu haljinom u kojoj je nastupila.

Naša 44-godišnja pjevačica Jelena Rozga nastupila je u Novom Sadu pa se na svojem Instagramu pohvalila fotografijama atmosfere s pozornice i s koncerta, a osim nastupa, podijelila je i svoje fotografije iz hotela.

Za nastup u Novom Sadu Jelena je odabrala usku haljinu s volanom koja na sebi ima šareni uzorak, a za frizuru je odabrala svoj već dobro prepoznatljiv rep.

Na fotografijama je pozirala istaknuvši obline u prvi plan. 

Pratitelji se u komentarima ne mogu složiti je li divnija Jelena ili haljina, ali svi su zadovoljni njezinim izgledom i osmijehom koji se nazire na fotografiji.

Sjajnu atmosferu s koncerta željela je podijeliti i na svojem profilu, pa je objavila video na kojem se čuju ovacije oduševljene publike i zazivanje njezina imena dok ona ponosno i sretno stoji na pozornici diveći se publici.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

''Kako da vam opišem… Kako!? Tu ljubav… tu energiju… Novi Sad veliko hvalaaaaa! Čista ljubav'', napisala je u opisu videa.

1/6 >> Pogledaj i ovo +2 Celebrity Divnom posvetom ovaj šarmer javno je dao do znanja koliko voli svoju suprugu skoro 30 godina od njihova prvog susreta

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS