uvijek zanimljiva

Topić nalik grudnjaku jedva je ukrotio njezin bujni dekolte, a suknja s kojom ga je iskombinirala djeluje čedno samo na prvi pogled

showbuzz DNEVNIK.hr

Jelena Karleuša snimljena je u Beogradu u topiću koji izgleda kao grudnjak i suknji s opasno visokim prorezom.

Popularna srpska pjevačica Jelena Karleuša (42) poznata je po golišavim izdanjima, no ipak još uvijek uspijeva iznenaditi svojim modnim odabirima.

Tako je sada ispred studija emisije Zvezde Granda u Beogradu privlačila poglede u još jednoj zanimljivoj i dosta izazovnoj odjevnoj kombinaciji.

Nosila je ružičasti topić koji izgleda kao grudnjak i koji je njezin bujni dekolte jedva zadržao na mjestu, a iskombinirala ga je s raskošnom narančastom suknjom s volanima koja je djelovala čedno samo na prvi pogled.

Kada je zakoračila vidjelo se kako suknja ima opasno visoki prorez koji seže i preko boka pa ju je Karleuša morala cijelo vrijeme pridržavati rukama kako ne bi otkrila više nego što je planirala.

I u vom je izdanju još jednom potvrdila da se usudi obući nešto što većina njezinih kolegica ne bi, a baš i zato je gotovo svako njezin izlazak iz kuće pravi spektakl.

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS