"Kraljica stila, kraljica svemira!"

Karleuša objavila video sa zlatnim lancima na grudima koji je iznenadio i njezine najvjernije fanove: ''Je li ovo realno, ja ne znam odakle joj više ideje!''

Jelena Karleuša - 4 Instagram 1/33 >> Pogledaj i ovo +22 Galerija

Jelena Karleuša otišla je korak dalje sa svojim outfitima, a novu ideju predočila je u videu koji je objavila na društvenim mrežama.

Jelena Karleuša pozirala je sa zlatnom kacigom na glavi, a na grudima je imala zlatne lance. 

Znak dolara ispunjen cirkonima prekrivao je njezine bradavice. Na to sve kombinirala je kričavo roze tangice koje je navukla sve do dijela rebara. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

Ovim outfitom Karleuša je svojim fanovima dokazala da ima pregršt ideja koje samo čeka kad će izvaditi iz rukava, a sve zanima što je sljedeće čime će nas iznenaditi. 

Fotografije možete pogledati u našoj galeriji. 

"Goriš ženo, ovo je brutalno dobro", "Ja ne znam odakle joj više ideje, stalno nešto novo", "Je li ovo realno?!", "Majka estrade", "Kraljica stila, kraljica svemira", glasili su neki od komentara.

Inače, Karleuša svoje obožavatelje časti i seksi prizorima na Instagramu, na kojem je s razlogom prati 2,4 milijuna ljudi, a često je i na meti kritika zbog pretjeranog uređivanja fotografija.

1/35 >> Pogledaj i ovo +31 Celebrity Knoll ispod prozirnog crop topa ne nosi grudnjak, a za čitanje časopisa imala je još samo tange

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Suprug Maje Šuput u totalnoj nevjerici zbog legendarne ekipe koja je sjedila do njih u restoranu: ''U polunesvijesti je, ali se pravi''

 

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS