''Samo zajedno možemo...''

Svi su stali uz BiH nakon katastrofalnih poplava, srpska pjevačica otkrila kako će ona pomoći unesrećenima

Jelena Karleuša Antonio Ahel/ATAImages 1/35 >> Pogledaj i ovo +24 Galerija

Jelena Karleuša oglasila se na društvenim mrežama te pozvala svoje pratitelje da pomognu unesrećenima u Bosni i Hercegovini nakon poplava. Otkrila je i da je ona donirala novac.

Velike poplave zadesile su brojne u Bosni i Hercegovini. Brojni poznati pozvali su na pomoć unesrećenima, a među njima se našla i srpska pjevačica Jelena Karleuša.

Na Instagramu je pozvala sve na pomoć unesrećenima u BiH.

''Duboko suosjećam s narodom koji je stradao u BiH. Donirat ću novac, a koristim priliku da pozovem sve da zajedno pomognemo ugroženima jer samo zajedno možemo ublažiti ovaj užas i nesreću'', napisala je na društvenim mrežama.

Nina Badrić želi organizirati humanitarni koncert, a više o tome pročitajte OVDJE.

O katastrofi u BiH oglasila se i Severina. OVDJE pročitajte što je poručila.

Brojna poznata lica otkazala su i svoje koncerte u BiH, a među njima je i Marija Šerifović. Pročitajte što je rekla OVDJE.

A što je napravio Zdravko Čolić pročitajte OVDJE.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Preslatke trenutke para zasjenio je isklesani torzo glumca koji ima 53 godine, obožavateljice se žale: ''Da sam bar ona!''

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Zanimljivosti Glumica i sin legendarnog glazbenika vjenčali su se u našem susjedstvu, ona objavila fotke s raskošnog vjenčanja!

Pobjednica našeg showa u elegantnom izdanju pokazala zanosnu trudničku liniju, našalila se i jednim detaljem: ''Džabe mi...''

Tužne fotke legendarnog Horatija osvanule na društvenim mrežama, glumac je potpuno neprepoznatljiv: ''Što mu se dogodilo?''

Evo zašto je ovaj kandidat proglašen kraljem MasterChefa! Mentor Goran imao je same pohvale: ''Kad sam to čuo...''

Povezana vijest Celebrity Pojavila se eksplicitna snimka slavnog muškarca i ozloglašenog repera? Strani izvori tvrde da je ta osoba užasnuta!

Povezana vijest Zanimljivosti Slavni par nakon glamuroznog vjenčanja uživa na medenom mjesecu, i to u Dubrovniku, osvanule su prve fotke!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS