zajedno do vrha

Đokovićeva supruga poslala emotivnu poruku uz fotografiju koja je pobrala simpatije njezinih fanova

Jelena Đoković, Novak Đoković (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Novak i Jelena Đoković zajedno imaju dvoje djece. Zaručili su se 2013. godine te su se vjenčali na idiličnoj ceremoniji na otočiću Sveti Stefan u Crnoj Gori godinu dana kasnije.

Novak Đoković prije nekoliko dana osvojio je turnir u Dubaiju, nakon čega je osvojio i vrh srpske planine na 1565 metara.

Na planinarenje je otišao sa suprugom Jelenom Đoković, koja mu je podrška u svemu, a ona se na svom profilu na Instagramu pohvalila kada su stigli do vrha Šiljak na Rtnju.

"Uvijek pogled prema vrhu, a put strm, blatnjav, klizav, ali beskrajno zanimljiv i izazovan. Nekada te mogu samo gledati i navijati dok se penješ (jer na te vrhove moraš sam, ali uz podršku), a nekada te pratim i s tobom uživam u pogledu i ljepoti visine. Najljepše od svega je naše zajedničko vrijeme i te uspomene koje nas uvijek zbližavaju. Zahvalna na još jednom osvojenom vrhu s tobom i uz tebe", napisala je Jelena.

Novak i Jelena zajedno imaju dvoje djece. Zaručili su se 2013. godine te su se vjenčali na idiličnoj ceremoniji na otočiću Sveti Stefan u Crnoj Gori godinu dana kasnije. Par ne skriva koliko su zaljubljeni, a na društvenim mrežama često podržavaju jedno drugo.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS