besprijekorna!

Prirodno izdanje bez trunke šminke dokazuje da je zasluženo zaradila titulu jedne od najljepših žena svijeta

Adriana Lima (Foto: Getty Images) getty images 1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Adriana Lima nekad je bila među najtraženijim manekenkama na svijetu i nosila je slavne revije donjeg rublja Victoria's Secreet, a posljednjih godina odrađuje manje kampanja za poznate brendove da bi se posvetila odgoju svojih kćeri.

39-godišnja Adriana Lima mnogo se puta našla na listama najljepših žena na svijetu, a njezina prirodna izdanju pokazuju da je to sasvim zasluženo. 

Brazilska ljepotica ne ustručava se dijeliti svoje fotografije bez imalo šminke kada je u teretani sva uznojena nakon vježbanja ili kad se probudi ujutro u krevetu. Zbog toga Adrianu njezini pratitelji na Instagramu još više vole i obasipaju je komplimentima. 

Iako joj šminka očito nije potrebna, Lima kada se sredi izgleda  zanosnije i plijeni pozornost gdje god se pojavi. Nekad jedna od najtraženijih manekenki na svijetu ostala je mnogima u pamćenju s modnih pista, pogotovo kada je nosila revije donjeg rublja Victoria's Secreet. 

Adriana još odrađuje kampanje za razne brendove, no manje nego prije jer se odlučila posvetiti odgoju svojih kćeri Valentine (11) i Sienne (8), koje je dobila s bivšim mužem, bivšim srpskim košarkašem Markom Jarićem (42). Par je bio u braku od 2009. do 2016., a strani mediji pisali su da je manekenka čuvala svoju nevinost dok ne izgovori sudbonosno da. 

Nakon Jarića ljubila je turskog pisca Metina Haru, no to nije potrajalo, a njezin trenutačni ljubavni status nije poznat.

Inače, Limu na Instagramu prati 12,9 milijuna ljudi. 

1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Lidija i Žanamari priredile seksi show u Vodicama: Bilo je tu vrućih dodira, a pogled je bilo teško skinuti i s njihovih haljina!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS