kontrola prije svega

Je li to baš potrebno? Otkrivena najveća opsesija Jennifer Lopez

showbuzz DNEVNIK.hr

Ona je svjetski slavno lice koje prokosi gravitaciji. S godinama izgleda sve mlađe, no čak ni to nije opsesija JLo... već nešto pomalo neuobičajeno.

Pokušajte samo zbrojiti koliko se puta Jennifer Lopez pojavi na nekom javnom događaju? E pa toliko mora biti i odjevnih kombinacija!

Nina Badrić kao Jennifer Lopez – Vidite li sličnost?

Glumica i pjevačica Jennifer Lopez više od svega se boji kako će se kamere snimiti u istoj odjevnoj kombinaciji, pa se smislila digitalno rješenje. Slavna diva jako pazi na svoj imidž, pa je tako osigurala svoju odjeću koju je obilježila barkodovima.

'Na jednom je sastanku podigla noge i netko je primijetio da na cipeli ima barkod. Pitali su je jesu li cipele posuđene, no Jenn se nasmijala i rekla da nisu, da je riječ o njezinom internom barkod sustavu koji ima sva njezina odjeća kako bi mogla lakše pratiti što je i kada nosila da se ne bi dogodilo da se dva puta pojavi u istoj odjeći', piše New York Daily News.

Sve se nalazi u njezinoj kompjuterskoj bazi, a popisana su mjesta, detalji, nakit i dodaci gdje je ista kombinacija nošena kako se ne bi dogodila pogreška i da Jenn ne bi dva puta nosila isto. JLo voli da je sve pod kontrolom, pa i do pomalo nerazumnih razina. Baza je toliko detaljna da uključuje odjevne predmete iz njezinih domova u Los Angelesu i New Yorku.

'Modu shvaća jako ozbiljno. Ne želi da joj se dogodi da dva puta nosi istu stvar. Ako ju i vidite dva puta u istoj odjeći onda je to namjerno napravila', dodaje isti izvor.

Genijalno ili opsesivno - prosudite sami.  

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS