Stiže nova beba?

Lepršave haljinice ne pomažu previše: Pokušava li to Meghan sakriti da ona i Harry čekaju novu bebu?

Meghan Markle (Foto: Getty Images) getty images 1/11 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Šuška se da je Meghan Markle samo četiri mjeseca nakon rođenja Archieja opet trudna.

Posljednji put kada je objavljena sretna vijest da kraljevska obitelj dobiva novog člana Meghan Markle i princ Harry bili su na kraljevskoj turneji Australijom, a vojvotkinja je cijelo vrijeme prikrivala svoj trudnički trbuščić širokim haljinama i kaputićima. 

Mnogi misle da se povijest upravo ponavlja. Naime, Meghan i Harry trenutačno sa svojim sinom Archiejem putuju Afrikom na desetodnevnoj turneji tim egzotičnim kontinentom, a ponosna mama Meghan blista u lepršavim haljinicama kroz koje kao da se nazire - trudnički trbuščić?

Ako se doista ispostavi da su nagađanja istinita, to će značiti da je Meghan ostala trudna neposredno nakon što je rodila Archieja u svibnju. Takav razvoj događaja ne bi bio previše iznenađujući jer Meghan ima već 38 godina. 

S obzirom na to, kao i na činjenicu da vojvotkinja i vojvoda od Sussexa žele imati dvoje djece, ne bi čudilo da su se odmah bacili na posao i odlučili Archieju podariti brata ili sestricu. 

Odjevne kombinacije koje Meghan ovih dana nosi, a koje nerijetko ističu njezin ispupčeni trbuh, mogle bi stoga biti prvi znak druge trudnoće slavnog para. 

S druge pak strane, mnogi govore i da su to neutemeljena naklapanja, već se jednostavno radi o kilogramima koje Meghan još nije uspjela skinuti nakon prve trudnoće. Kako god bilo, istina će se brzo otkriti jer se ovakve stvari ne mogu baš dugo skrivati. 

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Celebrity Objavljena prva snimka šarmera Archieja: Najslađi član kraljevske obitelji pozirao za kamere!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS