Na meti hejtera

Dušebrižnici se okomili na izgled supruge poznatog glumca, on je stao u njenu obranu i poslao im oštru poruku koja je svima začepila usta!

showbuzz DNEVNIK.hr

Jason Ritter stao je u obranu supruge Melanie Lynskey nakon komentara o težini koji su se proširili društvenim mrežama.

Američki glumac Jason Ritter oglasio se na Twitteru kako bi stao u obranu svoje tri godine starije supruge, glumice Melanie Lynskey nakon što je postala meta izrugivanja i sramotnih komentara na društvenim mrežama i to zbog izgleda.

41-godišnji Jason, podijelio je ženin komentar u kojem je izrazila svoju frustraciju na tu temu pa poručio dežurnim dušebrižnicima što misli o tome. 

"Ako netko ima daljnje neželjene komentare o bilo čijem tijelu, može ih slobodno napisati trajnom tintom na vlastito čelo", poručio je glumac.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Melanie se prethodno oglasila kako bi komentirala ljude koji joj šalju neželjene komentare o težini pod krinkom brige za njezino dobro.

"Najupečatljivije su poruke poput onih "Ja brinem za njezino zdravlje!! K*** ti me ne vidiš na mom biciklu! Ne vidiš me kako trčim kroz park sa svojim djetetom. Mršavo nije uvijek jednako zdravo", napisala je glumica.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Ranije ovog mjeseca je već na tu temu dala izjavu za časopis Rolling Stone pa otkrila kako ju je djelatnik u produkciji njezine serije
"Yellowjackets" natjerao da smršavi

"Pitali su me: "Što planiraš učiniti? Siguran sam da će ti producenti nabaviti trenera. Voljeli bi ti pomoći s ovim", otkrila je.

Dodala je da su je po tom pitanju podržale kolege Tawny Cypress, Christina Ricci i Juliette.

Lynskey je razgovarala s People na temu slike tijela u intervjuu iz 2016., rekavši da je dugo vremena bila jako loše zbog pokušaja prilagođavanja nečemu što joj fizički nije bilo moguće.

"Izgubila sam razum. Imala sam problema s prehranom i u određenom trenutku sam pomislila da neću preživjeti, bila sam jako nesretna i kosa mi je opadala. Pomislila sam tada samo trebam izgledati onako kako bih trebala izgledati i vjerovati da će ljudi htjeti ubaciti nekoga u film ili emisiju tko izgleda kao ja. Morala sam se doista osjećati ugodno sam sa sobom, jer to se ne može odglumiti", otkrila je.

Jason i Melani su u braku od 2020. godine i zajedno imaju jedno dijete, a detalje privatnog života trude se držati samo za sebe. 

1/9 >> Pogledaj i ovo +5 Celebrity Domaći miljenik žena strahovao je da će izgubiti obožavateljice, no komentari ispod njegovih razgolićenih fotki govore drugačije

1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Pogledajte kako izgleda mama Nives Celzijus, rijetko je pokazuje, a sada je iznenadila zajedničkim fotkama!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS