Kraj tajne ljubavi?

Svi su mislili da glazbenik ljubi prekrasnu plesačicu, no s njim je ovaj put bila tetovirana dama

Jason Derulo s nepoznatom djevojkom (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Dosad se mislilo kako je Jason Derulo u vezi s plesačicom Ragon Miller, no uhvaćen je s drugom.

Slavni glazbenik poznat je kao veliki zavodnik poznatih i manje poznatih ljepotica.

Jason Derulo, koji je u sklopu svoje posljednje turneje posjetio i Zagreb, veliki je ljubitelj žena, a dosad ga nije uspjela smiriti niti jedna ljepotica s kojom je javno priznao vezu.

Prva je bila njegova kolegica Jordin Sparks s kojom je bio u višegodišnjoj vezi, a navodno ju je jedan dan samo ostavio preko telefona. Šuškalo se kako je Jordin htjela vjenčanje i djecu, što Jasonu nije padalo na pamet, a pogađate, pjevačica je danas sretno udana i majka.

Nakon nje, Derulo se zaljubio u model i Instagram senzaciju Daphne Joy, bivšu djevojku repera 50 Centa s kojim ima sina. Par se nije skrivao, no nakon svega 7 mjeseci, njihovoj je ljubavi došao kraj.

Iako nitko od glavnih aktera nije želio komentirati razloge prekida, pričalo se kako Daphne nije imala razumijevanja za njegovo tulumarenje s drugim ženama.

A još od 2016. godine šuška se kako popularni pjevač ljubi svoju nekadašnju plesačicu, zanosnu Ragon Miller. Par nikada nije potvrdio vezu, no plesačica je podijelila nekoliko zajedničkih fotografija s Jasonom na svom Instagram profilu. Ipak, posljednja datira iz rujna 2018. godine, pa nitko sa sigurnošću ne zna jesu li još uvijek zajedno.

Prošlog petka Jason je viđen u Los Angelesu u poznatom restoranu "Catch" u društvu nepoznate dame s kojom se dovezao, što je dodatno potpalilo glasine kako ponovno uživa u single životu.

Tetovirana i još uvijek nepoznata djevojka spustila je glavu kada je spazila paparazze, dok Jason čitavo vrijeme nije skidao veliki osmijeh s lica.

1/5 >> Pogledaj i ovo +1 Celebrity Udovica slavnog glazbenika udaje se 2 godine nakon njegove tragične smrti, obožavatelji zgroženi
 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS