Ovo je bilo blizu

Miljenik žena doživio nesreću, šokantni trenutak snimio mobitelom: "Ovo je dan kada sam umalo umro"

Jared Leto (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Jared Leto doživio je opasnu nezgodu penjući se na stijene u Nevadi.

Slavni pjevač i glumac Jared Leto gotovo je izgubio život u avanturističkom pothvatu, a djelić umalo tragičnu nesreću zabilježio je kamerom.

Naime, 48-godišnji Jared pao je sa stijene tijekom penjanja na stijenu u kanjonu Red Rock u Nevadi, a život mu je spasilo jedno sigurnosno uže, i to oštećeno uže koje je već bilo napuklo na jednom dijelu.

"Ne želim zvučati dramatično ali ovo je dan kada sam umalo umro. Dosta sam dobro pao, penjući se s Alexom Honnoldom na Red Rock. Pogledao sam prema gore i u sekundi se uže se pokidalo na stijeni dok sam se nalazio na visini do gotovo 200 metara. Sjećam se da sam samo gledao u tlo. Bio je to čudan trenutak, nisam se toliko bojao. Adrenalin se javio kasnije, kada sam se vratio na stijenu. Ali uspjeli smo i poživjeli još jedan dan. Na kraju, bilo je zapravo poprilično zabavno, nastavili smo se penjati iste noći", napisao je Jared na društvenim mrežama i pokazao oštećeno uže te video nastao neposredno nakon nezgode.

U videu se čuje njegov šokirani i uzdihani glas nakon što je shvatio koliko je bio blizu smrti.

"Drago mi je da se preživio", "Moraš biti oprezniji", "Budi oprezan, molim te", "O Bože, ne mogu vjerovati da se to dogodilo, drago mi je da si dobro i na sigurnom", "Hvala ti što nisi umro", "Volimo te Jared", samo su neke od tisuća poruke podrške koje su mu poslali obožavatelji. 

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS