''hrvati, ovo niste vidjeli!''

Zbog urnebesnog Japanca Maja je poželjela vidjeti kako iz njegove perspektive izgleda kao gola!

Japanac Tonikaku zaokupio je pažnju žirija i publike svojim neobičnim talentom u showu Supertalent.

Na pozornicu showa Supertalent stao je urnebesni Japanac Tonikaku koji je svojim humorom uspio žiri nasmijati do suza.

''Svi u Japanu znaju za mene. Ovakvu točku ne radi nitko osim mene. Mislim da Hrvati još nisu vidjeli ništa slično ovome i da će im se svidjeti'',  poručio je Tonikaku koji je pred žiri stao u ogrtaču, koji je onda skinuo. 

Na samo sebi svojstven način demonstrirao je Luku Modrića, Baby Lasagnu, kravatu, Nikolu Teslu - sve ih je prikazao na smiješan i zanimljiv način, da bi na kraju izgovorio rečenicu ''ja to nosim'', misleći na donje rublje, jer bi izgledao kao da na sebi ništa nema kad bi stao u određeni položaj. 

''Meni je ovo bilo top top, i ja to nosim'', komentirao je Davor. 

''Razmišljam iz kojeg mojeg nastupa da izvuče ovakvu pozu, voljela bih da me skine, ne, ne, voljela bh da za sljedeći nastup ima i mene u nastupu, voljela bih vidjet kako ja to izgledam kao gola. Ovaj nastup je sve'', objasnila je Maja nakon viđenog. 

''Krajnje smiješna i simpatična budalaština, u cijeloj ovoj priči me zapravo potresla činjenica da su mi kolege rekle da proizvodimo istu količinu decibela'', našalila se Martina, a Japanac je s tri da prošao u daljnje natjecanje. 

1/22 >> Pogledaj i ovo +18 Celebrity Iskreno priznanje djevojčice iz Supertalenta čijoj se snazi svi možemo samo diviti: ''Oprostila sam im i postala jača''

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Maja Šuput sa zelenom kosom? Njoj ništa nije problem probati, recite nam u anketi kako vam se sviđa!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS