Kakva transformacija!

Dječačić ili jedna od najljepših žena današnjice: Prepoznajete li slavnu damu s ove slike?

showbuzz DNEVNIK.hr

Danas zanosna glumica January Jones podijelila je na Instagramu svoje fotke iz djetinjstva.

Slavna glumica i zvijezda kultne serije "Momci s Madisona" January Jones danas je znana kao plavuša porculanskog tena i predivnih plavih očiju, no nije uvijek bilo baš tako. Ova slavna ljepotica našalila se na vlastiti račun i sa fanovima na Instagramu podijelila niz svojih fotografija iz djetinjstva - kada je izgledala kao dječačić. 

January kao plavokosu djevojčicu neobične frizure i u šarenoj odjeći osamdesetih rijetko tko bi povezao s divom koja je svojim senazicionalnim izgledom zapalila TV ekrane diljem svijeta. Naime, glumica se proslavila ulogom Betty Draper u kultnoj seriji "Momci s Madisona", a danas slovi i za jednu od najljepših žena svijeta, pa stoga možemo zaključiti kako je od "ružnog pačeta" postala prava ljepotica. 

Inače, January Jones jako je samozatajna te ne voli govoriti o svojoj intimi, a 2011. je tako rodila sina, no javnost do danas nije saznala tko mu je otac. 

1/8 >> Pogledaj i ovo +4 Celebrity Nove detalje o stanju Đorđa Balaševića otkrio njegov sin: "Za sve koji pitaju kako je moj tata..."

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS