S njima nikad dosadno

Otkrivena tajna Davorove ulaštene glave, urnebesnom fotkom Janko otkrio koja je tu njegova uloga!

Janko Popović Volarić (Foto: Nova TV) Nova TV 1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Janko Popović Volarić i Davor Bilman uvijek su spremni za šalu, a sada se Janko na poseban način odlučio "obračunati" s Bilmanom.

Žiri showa Supertalent fantastični je četverac koji gledatelje Nove TV svake nedjelje nanovo oduševi svojim komentarima i reakcijama na natjecatelje, a ne prestaju zabavljati javnost ni kada se svjetla reflektora ugase. 

Naime, tijekom nekoliko sezona showa Maja Šuput, Martina Tomčić, Davor Bilman i Janko Popović Volarić itekako su se zbližili i postali prisni prijatelji, pa im nije strano ni podbadati jedni druge i šaliti se kada im se za to ukaže prilika. 

Tako je Janko ovog puta odlučio svoje pratitelje na Instagramu uveseliti humorističnom fotkom na kojoj Davoru Bilmanu naizgled lašti glavu, a u opis fotografije napisao je "Bi'ćeš ti meni sjajan!".

Očekivano, fotografija je prikupila više tisuća lajkova, a fanovi su Janku i Bilmanu u komentarima poručili kako su ih jako dobro nasmijali.

Podsjetimo, u prošlotjednoj je emisiji jedna obožavateljica iz publike Davora upitala koji preparat koristi za njegu svoje glave da mu se tako lijepo sjaji, a očito tajna leži u Jankovim dlanovima koji tako fino poliraju.

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS