Dobro mu pristaje!

Janko poručio da mijenja profesiju, ali i oduševio obožavateljice: "Mogla je i slika bez majice"

Janko Popović Volarić (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Janko Popović Volarić objavama na Instagramu dobro zabavio svoje obožavateljice i obožavatelje.

Naš popularni glumac i voditelj Janko Popović Volarić poznat je po dobrom smislu za humor koji često pokazuje na društvenim mrežama, naročito na profilu na Instagramu gdje ga prati gotovo 42 tisuće pratitelja.

Tako se s posljednje dvije objave našalio na vlastiti račun i požalio kako mu je dosta glume te da mijenja posao. Prvo se odlučio prebaciti u prijevoznike i sjesti za volan kamiona, no onda se predomislio i odlučio biti kapetan broda.

"Dosta je bilo glume i glumatanja. Krećem s novom profesijom i od sad je cesta moja pozornica. P.S. Dajte više taj Pelješki, stojim tu ko budala", napisao je Janko nakon prve objave. 

"Popović transporti" su zatvoreni, od danas djelujem kao "Volarić travel". Rekli su mi da kao kapetan Volarić smijem popiti čašu vina nakon ručka, a kao šofer Popović ne. To je, s obzirom na poduplane kazne otkad sam se ostavio glume, bilo neizdrživo. Uglavnom, nova profesija. Logo i uniforma u izradi. Sada je more moja pozornica", napisao je Janko. 

Reakcije njegovih obožavatelja bile su i više nego pozitivne,  neki su izrazili želju da mu se pridruže i da ga vide u nešto razgolićenijem izdanju, a dobio je i komplimente na račun izgleda.

"Dobro vam pristaje biti kapetan broda", "Zgodan kao i uvijek", "Kakav glumac", "Mogu se prijaviti na kruz", "Mogla je slika i bez majice", poručili su mu u komentarima. 

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Celebrity Slučajan susret bivših ljubavnika izazvao nostalgiju, evo kako izgledaju 16 godina kasnije

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS