BAŠ IM JE LIJEPO!

Što to rade dvojica naših zgodnih glumaca? Pogledajte u kakvom su izdanju prošetali najpoznatijim crvenim tepihom u Sarajevu

Janko Popović Volarić, Goran Bogdan Armin Durgut/PIXSELL 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Janko Popović Volarić i Goran Bogdan prošetali su tepihom u tamnijim modnim kombinacijama.

Sarajevo Film Festival okupio je brojna slavna lica već prvog dana. Na crvenom tepihu tako su prošetali  naši glumci Janko Popović Volarić i Goran Bogdan. 

Obojica su bili u tamnijim modnim kombinacijama, a Janko s lica nije skidao osmijeh. Brojni su primijetili i da su se naši zgodni glumci držali za ruke. 

Janko inače već godinama slovi kao jedan od najpoželjnijih neženja u Hrvatskoj i regiji, a zadnja dama s kojom su ga povezivali je kantautorica Lovorka Sršen, nakon što su uhvaćeni u prisnim trenucima na prošlogodišnjem Pulskom filmskom festivalu

Iza Janka je brak s Jelenom Veljačom, a ima i sina Davida, kojeg je dobio sa samo 18 godina.

Goran Bogdan u srpnju se na prestižnom događaju pojavio u društvu djevojke Jovane Stojiljković, a tada se saznalo da par čeka prvo dijete. Više pročitajte OVDJE.

Podsjetimo, na crvenom tepihu fotografi su uhvatili i glumca Emira Hadžihafizbegovića. Društvo mu je pravila samozatajna supruga, a više o tome pročitajte OVDJE.

  1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Najljepšoj novinarki ovoga puta nije pomogao niti minijaturni kupaći, novopečeni suprug zasjenio ju je isklesanim mišićima!

1/34 >> Pogledaj i ovo +30 Celebrity Pogledajte kako izgleda mlađa sestra Lepe Brene, davno je odselila s Balkana, a prošle godine doživjela je veliku tragediju!

Povezana vijest Celebrity Evo tko je supruga glumca Emira Hadžihafizbegovića, ovo je njihov rijetki zajednički izlazak, a bila mu je podrška u najtežim vremenima!

Povezana vijest Celebrity Sve je spremno za spektakl u Dugopolju! Okupili su se brojni fanovi Thompsona, a na kraju koncerta čeka ih i jedno iznenađenje

Povezana vijest Celebrity Slavna glumica i popularni pjevač raskinuli zaruke? Fotografi su je snimili bez prstena!

Povezana vijest Celebrity Najljepšoj novinarki ovoga puta nije pomogao niti minijaturni kupaći, novopečeni suprug zasjenio ju je isklesanim mišićima!

Povezana vijest inMagazin Barbara Matić o planovima za vjenčanje s godinu dana mlađim odabranikom: ''Ja bih svašta, a on bi to sve malo smirio...''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS