Osvrnuo se na događanja

'OD***I BORISE' Slavni kuhar bijesan zbog Brexita! Moli Britance samo jedno!

showbuzz DNEVNIK.hr

Slavni kuhar osvrnuo se na Brexit. Jamie Oliver bijesan je zbog izlaska Velike Britanije iz Europske Unije.

Jamie Oliver osvrnuo je na Brexit. Njegovo mišljenje o izlasku Velike Britanije iz Europske Unije odjeknulo je u cijelom svijetu. Obrušio se Jamie na bivšeg gradonačelnika Londona. Na Instagramu ga prati 4,5 milijuna obožavatelja pa ne čudi i što se status velikom brzinom proširio društvenim mrežama.

'Ljudi, bez obzira jeste li glasali za odlazak ili ostanak, tu smo gdje jesmo. U nekom trenutku morat ćemo se se okupiti i izvući maksimum iz onoga što slijedi u sljedećih nezgodnih pet godina. Ovaj je referendum rascjepkao Europu, razdvojio obitelji i podijelio zemlju. Razvod od Europe bit će skup i izazvat će gorčinu prema nama, kao zemlji kojoj se moglo vjerovati. Ipak, vjerujem da je demokracija odradila svoje. Na svoj način sada ću zasukati rukave i baciti se na posao ozbiljnije no ikad kako bi ovo funkcioniralo', poručio je Oliver svojim sunarodnjacima.

Zamolio ih je potom još jednu stvar. 'Ali molim te jednu stvar, Velika Britanijo, dajte mi jebenog Borisa Johnsona za premijera i gotovo je. Odustajem. Moja vjera u nas bit će zauvijek uništena. Zato se pokrenite ljudi - prestanite biti pasivni promatrači! Ne smijemo to dozvoliti - sheratjte ovo kao ludi', dodao je slavni kuhar, poručivši i hashtagom 'od***i, Borise'.

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS