Drama

ECCLESTONEOV ZET POD ISTRAGOM Teške optužbe na račun Petrinog supruga!

showbuzz DNEVNIK.hr

Ovih dana Jamesov brat pronađen je mrtav. Sumnja se na samoubojstvo. Obitelj se suočava s jako teškim periodom.

Bernie Ecclestone nema sreće sa zetovima. Prvo je Tamarin Jay Rutland optužen da je pomagao dileru u bijegu, a sada je suprug mlađe Petre pod optužbama da je prao novac. James Stunt već je nekoliko dana pod istragom zbog pronevjere, piše Daily Mail.

On to negira, tvrdeći da se našlo nekoliko lopova i prevaranata koji su bili zaposleni u njegovoj firmi. Iako posljednjih godina Petra i on žive s obitelji u Los Angelesu, James ovih dana dolazi u London kako bi riješio krizu u tvrtki. Iako su se mnogi čudili iznimno luksuznom životu mladog Jamesa i njegove obitelji, dosad se nije postavilo pitanje otkud novac dolazi.

Čak ni Bernie, navodno, nije znao podrijetlo Stuntovog novca. Zasad je uhićeno 12 ljudi, a James tvrdi da je nevin i šokiran. Da stvar bude gora, britanski mediji pišu kako je Jamesov brat Lee prije nekoliko dana pronađen mrtav u svom domu. Sumnja se da je izvršio samoubojstvo. S Petrom, mlađom sestrom slavnije Tamare Ecclestone, James je u braku pet godina te imaju troje djece.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS