već nekoliko mjeseci

Jakov Kitarović ima novi posao, evo čime se to sada bavi suprug naše bivše predsjednice!

Jakov Kitarović - 2 Marko Todorov / CROPIX 1/29 >> Pogledaj i ovo +18 Galerija

Jakov Kitarović od početka ove godine bavi se novim poslom, a čini se kako je primjer vidio u svojoj supruzi Kolindi Grabar-Kitarović.

Suprug naše bivše predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, Jakov Kitarović, može se pohvaliti novim uspjehom.

Čini se da je odlučio slijediti primjer svoje poznate supruge i krenuti njenim stopama, a od početka ove godine vlasnik je svog novog poduzeća.

Kako piše tportal, početkom studenog prošle godine otvorio je obrt za poslovno savjetovanje Crosspoint sa sjedištem u Bauerovoj ulici u Zagrebu, na adresi na kojoj stanuju supružnici. Bivša predsjednica osnovala je svoju savjetničku tvrtku KGK Advising & Professional Services 2022. godine. Lani je prikazala 219.400 eura prihoda, od čega je sve ostvarila u inozemstvu. Godinu je završila s čistom zaradom od 147 tisuća eura.

Inače, Jakov je magistrirao i elektrotehniku na Fakultetu elektrotehnike i računarstva, a radio je kao profesor na Pomorskom fakultetu u Rijeci, na kojem je pak diplomirao nautiku.

Nakon što je Kolinda postala veleposlanica Republike Hrvatske u SAD-u, a zatim i pomoćnica glavnog tajnika NATO-a pa predsjednica države, Jakov se posvetio obitelji i stavio je svoj profesorski status u mirovanje.

Kolinda je 2022. godine osnovala svoju savjetničku tvrtku KGK Advising & Professional Services. 

Otkako više nije predsjednica, Kolinda radi u Međunarodnom olimpijskom odboru zbog čega je ove godine bila i na Olimpijskim igrama. Njezino iskustvo pročitajte OVDJE.

Podsjetimo, Kolinda i Jakov vjenčali su se 1996. godine u Rijeci i zajedno imaju dvoje djece, kćer Katarinu i sina Luku.

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Prijović pokazala isklesani trbuh u mini topiću, zgodni suprug nije ju puštao iz zagrljaja!

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Sestra Petra Graše napravila iznimku i stala pred kamere, uspjela je zasjeniti i Hanu Huljić

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS