Mamići, Severina, Sanader...

Lijepa i opaka: Najpoznatija hrvatska odvjetnica bez koje poznata lica ne mogu

showbuzz DNEVNIK.hr

Jadranka Sloković glavni je adut domaćih zvijezda koje se nađu u sukobu sa zakonom – od elitne prostitucije, optužbi za primanje mita, utvrđivanje skrbništva...

Najnoviji slučaj braće Mamić okupirao je domaće medije, no nisu samo oni zapeli za oko javnosti. Tu je i njihova odvjetnica Jadranka Sloković koja je već dugi niz godina jedna od najtraženijih odvjetnica uz koju brojne poznate osobe traže pravdu na sudu.

Braća Mamić vraćaju se kući

Osim Mamića, Jadranka Sloković zastupala je i pjevačicu Severinu Vučković koja je na sudu tražila skrbništvo nad sinom Aleksandon kojeg ima sa srpskim poduzetnikom Milanom Popovićem. Tada je prema odluci suda odlučeno kako mali Aleksandar ostaje s majkom, a  otac ga može viđati dva puta mjesečno. Milan plaća i alimentaciju od 15 tisuća kuna mjesečno.

Od 'proklet bio' do 'nećeš razbojniče': Prisjetimo se Mamićevih bisera

Sloković među slavnim klijentima ima i bivšeg ministra Ivu Sanadera, zastupala je i Nebojšu Perunović i Saru  Sikirić koji su upleteni u slučaj elitne prostitucije koji je potresao hrvatski javni život. Među njezinim poznatim klijentima bila je i Vlatka Pokos koja se našla na sudu zbog tužbe bivšeg muža Josipa Radeljaka da je navodno zlostavljala svoju pokćerku Lanu Radeljak. Tih je optužbi Vlatka i oslobođena.

Privatni i poslovni partneri

Osim toga, Sloković je branila vitešku skupinu u Haagu, a s Čedom Prodanovićem surađuje i poslovno i privatno. Kada nisu na sudu, često ih se vidi na društvenim događanjima i koncertima u Lisinskom.

Poznata odvjetnica ima listu slavnih klijenata, no jednako je tako poznata i modnim krugovima. Uvijek sređena od glave do pete, zagrebačka odvjetnica dokaz je kako žena itekako može biti lijepa i pametna.

Ona i Čedo u ljubavnoj su vezi od 2002., a tada je i poznati odvjetnik otkrio kako ga je privukla Jadrankina osobnost, inteligencija, šarm i smisao za humor, dok je ona poručila kako je Čedo muškarac koji ima izgrađene stavove, te inteligentan šarm. Jadranka inače ima i sina Filipa iz prvog braka s Branislavom Glumcem koji je isto tako odvjetnik. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS