zahvalila na podršci

Autorica romana o omiljenom čarobnjaku tvrdi da je imala koronavirus, otkrila tehniku lakšeg disanja

showbuzz DNEVNIK.hr

J.K. Rowling je na Twitteru napisala kako je osjećala simptome virusa, a otkrila je i tehniku zbog koje je lakše disala.

Jedna od najpoznatijih spisateljica na svijetu, autorica serijala o Harryju Potteru J.K. Rowling tvrdi kako je prebolila koronavirus, no nije se niti testirala.

Spisateljica je na Twitteru napisala kako je osjećala simptome virusa, a otkrila je i tehniku zbog koje je lakše disala.

"Protekla dva tjedna sam osjećala sve simptome koronavirusa, a moj liječnik i suprug su mi savjetovali da počnem s tehnikom koja mi je zaista i pomogla", napisala je Rowling uz video u kojem je jedan liječnik sve objasnio.

Liječnik je u videu istaknuo kako se pet puta treba duboko udahnuti, nakon toga zadržati dah na pet sekundi te se treba zakašljati na šesti duboki udisaj. Savjetovao je da se usta prekrije rukom. Ispred sebe treba imati jastuk, a duboko je potrebno disati narednih deset minuta.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

J.K. Rowling se na Twitteru zahvalila svima koji su joj poslali poruke podrške.

1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Jedna od najbogatijih Hrvatica pokazala što u golišavom izdanju radi u kućnoj karanteni

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS