Dvoboj kandidata

Zahuktalo se: 'Oni koji me ne vole neka idu kvragu!'

showbuzz DNEVNIK.hr

Samohrani otac Joseph Whelan koji je publiku osvojio svojim stasom i glasom isprva je bio jedan od favorita, ali ubrzo se situacija promijenila. Nakon što je ispao, optužio je produkciju za namještanje showa.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Na mjestu, za koje je Joseph smatrao da pripada njemu, završio je Rylan Clark, za kojeg Joseph tvrdi da je prošao na temelju osobnosti i izgleda, a ne vokalnih sposobnosti i talenta. 'Rylan izgleda sjajno i ima sjajnu osobnost, ali čovjek ne zna pjevati!', izjavio je samohrani otac za 'The Sun'.

>> Britney skoro 'umrla' od straha, a Demi Lovato od - smijeha

'Razvalio sam na sva tri svoja nastupa i nisam dobio niti jedan negativan komentar od sudaca. Zato mi je bio šok kad sam čuo da sam ispao', rekao je Joseph.

Na njegove optužbe brže bolje odgovorio je i Rylan koji se osjetio prozvanim: 'Rečeno mi je da ne odgovaram na ova sranja, ali, žao mi je, imam dug jezik, pa ipak budem! Zaslužo sam svoje mjesto u showu kao i svi drugi, neće me svi voljeti i svjestan sam toga. Ali ne sudite mi zbog nečega što sam oduvijek htio raditi! Onima koji me podržavaju puno hvala, to mi puno znači! A oni koji me ne vole – idite kvragu!'

>> Žiri 'X Factora' pomeo s nogu emotivnom izvedbom i zatim - nestao!

Izbačeni Whelan, za čiji su povratak u show obožavatelji otvorili grupe podrške na društvenim mrežama, ubrzo je tweetao ispriku kolegi iz showa: 'Molim vas, ljudi, ne krivite Rylana za odluke X Factora. On je sjajan dečko i želim mu sve najbolje! Rođen je da bude zvijezda!'

U priloženim videima možete pogledati oba nastupa i odlučiti se za svog favorita!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS