atraktivna hrvatica

Izgleda bolje nego kad je bila voditeljica: Promijenila karijeru i ljubi 14 godina starijeg poduzetnika

showbuzz DNEVNIK.hr

Vanja Halilović ostavila se manekenstva i voditeljske karijere te je sada direktorica marketinga. Oko osam godina je u vezi s Franom Barbierijem.

Vanja Halilović (36) s godinama sve bolje izgleda, a čini se da se bivšoj voditeljici sve posložilo i na privatnom i na poslovnom planu. 

Rođena Dubrovčanka je kći poznatog košarkaškog trenera Rusmira Halilovića od kojeg su učili neki od najpoznatijih košarkaša u nekadašnjoj Jugoslaviji, a među njima su bili legendarni Dražen Petrović i Vlado Divac.

Zbog njegovog posla se obitelj često selila, a Vanja i njena sestra su kao djeca naučile nekoliko stanih jezika jer su živjele u Turskoj, na Bliskom Istoku i u Aziji. Majka joj je završila novinarstvo, no posvetila se njihovom odgoju. Vanja je s devet godina ušla u svijet mode snimavši reklame za dječju odjeću. Bavila se manekenstvom i u srednjoj školi, pa je pozirala za magazin Cosmopolitan i snimala modne editorijale diljem svijeta. 

Lijepa Dubrovčanka se ostavila mode i postala televizijska voditeljica, a ja Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu je diplomirala politologiju. Prema fotografijama snimljenim prije 15 godina vidljivo je da Vanja s godinama izgleda sve bolje. Koristi suptilniju šminku i njena figura je savršena prema fotografijama koje objavljuje na Instagramu. Ostala je vjerna plavoj kosi i ima sličnu frizuru nekadašnjoj. 

Halilović je 2008. izazvala pozornost javnosti aferom s umirovljenim tenisačem Goranom Ivaniševićem koji je tada bio u braku s Tatjanom Dragović. 

Vanja se više ne bavi voditeljskim poslom već je postala direktorica marketinga u jednoj hrvatskoj firmi. Oko osam godina je u vezi poduzetnikom Franom Barbierijem (50), iako su im mnogi predviđali brzi kraj, prema fotografijama dijamantnog prstena koje je Halilović objavila 2016. par se i zaručio. 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS