Znate li u čemu je fora?

Izabel Kovačić pohvalila se fotografijom s proslave rođendana sina Ivana, poseban je naglasak stavila na jednu tortu: ''Ako ovo shvatiš, cool si!''

Izabel Kovačić Instagram 1/14 >> Pogledaj i ovo +3 Galerija

Izabel Kovačić na svom Instagram profilu u storijima je čestitala drugi rođendan svom malenom sinu Ivanu.

Supruga nogometaša Matea Kovačića, Izabel pokazala je pratiteljima kako izgleda torta za drugi rođendan njihovog sina Ivana. 

Naime, pripremili su mu dvije torte. Prva torta je obična okrugla sa zelenim detaljima po sebi, dok je druga bijela u obliku srca te ima crvene ukrase srca po sebi. 

Izabel je u opisu slike dodala: "Ako ovo shvatiš, cool si". 

Riječ je zapravo o torti koju je Harry Potter dobio za svoj 11. rođendan od Hagrida čuvara ključeva i profesora Skrbi za magična stvorenja. 

Podsjetimo, Izabel i Mateo Kovačić u sretnom su braku od 2017. godine. Vjenčali su se u Sesvetskim Selima, u crkvi svetog Antuna Padovanskog, u kojoj su se i upoznali dok je ona pjevala u zboru, a on bio ministrant. U listopadu 2020. godine dobili su sina Ivana.

1/18 >> Pogledaj i ovo +14 Celebrity Fotografije Heidi Klum i njene kćeri u seksi donjem rublju izazvale su podijeljene reakcije: ''Ovo nije primjereno!''

1/37 >> Pogledaj i ovo +33 Celebrity Kao da je zafalilo materijala: Tijelo je omotala u najmanju moguću haljinu, a nije čak uspjela sve ni prekriti!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS