Bolje da pripazi na nju

Trbušnjak do trbušnjaka: Zanosna brineta glavna je atrakcije plaže, dok njezina dragog nema nigdje na vidiku

Izabel Goulart i Kevin Trapp (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Izabel Goulart snimljena u bikiniju na plaži u Saint Tropezu u društvu prijatelja, bez svog zaručnika Kevina Trappa.

Brazilska manekenka i bivša anđelica Victoria’s Secreta, 35-godišnja Izabel Goulart bila je glavna zvijezda plaže u St. Tropezu gdje je malo tko mogao skinuti pogled s njezina isklesanog tijela koje je san mnogih muškaraca i žena.

Nažalost obožavatelja, naročitog onog muškog dijela, Izabel je zaručena za njemačkog golmana Kevina Trappa koji je od nje mlađi šest godina i trenutno igra za Eintracht Frankfurt. Izabel je u St. Tropezu snimljena bez njega, a odvojenost im pretpostavljamo teška pada obzirom na aktivan seksualan život, kako su ga sami opisali.

"Kevin i ja jako puno vodimo ljubav, četiri ili pet puta tjedno", izjavila je jednom prilikom.

Izabel, koja je rođena u brazilskom Sao Paulu, proslavila se diljem svijeta nakon što je postala zaštitno lice Viktorijinih anđelica 2005. godine. Svoju posljednju reviju za najpoznatiji brend donjeg rublja nosila je 2016. godine., a čim se pojavila na modnoj sceni prozvali su ju novom Gisele Bundchen.

Umirovljenoj Victorijinoj anđelici osim na poslovnom planu, ide i na onom ljubavnom. U sretnoj je vezi s njemačkim golmanom Kevinom Trappom koji je od nje mlađi šest godina, a slove kao jedan od najljepših slavnih parova. Prije dvije godine pale su i zaruke na odmoru u Grčkoj, a Izabel je baš u to vrijeme otkrila i neke pikanterije iz njihove spavaće sobe.

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS