Slavlje u Mimari

Propadalo oženio 28 godina mlađu Draganu: Pogledajte kako je bilo na slavlju!

showbuzz DNEVNIK.hr

Goste je zabavljala Tereza Kesovija, koja je inače mladoženjina prijateljica. Među uzvanicima našli su se brojni poznati Hrvati pa su u Mimaru stigli i Željko Bebek, Zoran Škugor, Luka Nižetić, Dalibor Petko, Boris Đurđević.

Umjetnik i frontmen grupe Teška industrija Ivica Propadalo vjenčao se proteklog vikenda. Nakon šest godina veze razmijenio je bračne zavjete s 28 godina mlađom Draganom Todorović. Slavlje je počelo još u subotu, kada su se vjenčali u Gradskoj vijećnici pred članovima obitelji, a nastavilo se u nedjelju. Održali su, naime, veliki tulum u muzeju Mimara.

Goste je zabavljala Tereza Kesovija, koja je inače mladoženjina prijateljica. Među uzvanicima našli su se brojni poznati Hrvati pa su u Mimaru stigli i Željko Bebek, Zoran Škugor, Luka Nižetić, Dalibor Petko, Boris Đurđević. Mladenka je zablistala u jednostavnoj vjenčanici, a mladoženja u elegantnom odijelu. Nakon što je DNEVNIK.hr prvi donio vijest o skorašnjem Propadalovom braku, Ivica nam je otkrio da se ovako nešto posebno ne događa svaki dan. Dodao je i da njemu i njegovoj partnerici nimalo ne smeta razlika u godinama.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS