Što će reći tata?

Zgodna Ivanka očarala Saudijce: Pala i javna prosidba!

showbuzz DNEVNIK.hr

Obitelj Trump trenutno boravi u Rijadu, a odmah po dolasku svu pažnju ukrala je kći Donalda Trumpa, zgodna Ivanka.

Saudijci su u subotu na društvenim mrežama uvelike hvalili ljepotu Ivanke Trump, kćeri američkog predsjednika, a ni bračne ponude objavljene putem Twittera nisu izostale. Odjevena u crno bijelu haljinu dugih rukava i nepokrivene glave, Ivanka je sletjela u saudijski glavni grad u subotu ujutro u sklopu Trumpova posjeta kraljevini bogatoj naftom na prvoj postaji njegove međunarodne ture Bliskim istokom i Europom.

Saudijci su je odmah komentirali na društvenim mrežama hvaleći njezinu ljepotu. "Trebali bismo ojačati naše veze s Trumpom i zajamčiti njegovoj kćeri mnoga ulaganja kako bi što češće dolazila u našu zemlju", napisao je korisnik Twittera Rakan al Atibi. Drugi korisnik napisao mu je da mu je žao što se svjetloputa Ivanka mora preznojavati pod jarkim suncem Saudijske Arabije.

Temperatura u Rijadu skočila je na više od 40 stupnjeva Celzijevih u subotu. U video snimci postavljenoj na Twitteru muškarac odjeven u tradicionalnu saudijsku odjeću predstavio se kao Badr bin Fahd i zaprosio je Ivanku no malo je pogriješio pri izgovoru njezina imena. Obraćajući se kralju Salmanu, Badr je rekao: "Molim našeg kralja, čuvara dviju svetih džamija, za ruku kćeri američkoga predsjednika Evikane" ne mareći pri tome što je Ivanka udana žena. (Hina)

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS