zna što treba pokazati

Prezgodna Vanna pobrinula se da je svi primijete, istaknula je svoje najjače adute!

Vanna - 3 DNEVNIK.hr 1/7 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Vanna se na dodjeli glazbenih nagrada u Zagrebu pojavila u haljinici koja je u prvi plan stavila njezine vitke noge.

Naša glazbena diva Ivana Vrdoljak Vanna (51) na sceni je više od tri desetljeća, no nije se puno mijenjala tijekom godina.

Osim što od početka karijere njeguje sličnu frizuru i stil odijevanja, godine nisu ostavile puno traga na njezinu izgledu i figuri, a još se može pohvaliti i vitkim nogama, koje su joj oduvijek bile jedan od najjačih aduta.

Vanna je toga očito i sama svjesna jer često bira odjeću u kojoj su joj noge u prvom planu, što je potvrdila i svojim zadnjim izdanjem.

Pjevačica se na dodjeli glazbenih nagrada u Zagrebu pojavila u upečatljivoj srebrnoj haljinici na preklop u kojoj je pokazala gole noge, a kombinirala ju je s visokim bijelim čizmama na petu.

Stajlingom se pohvalila i na Instagramu, a odmah su se počeli gomilati lajkovi i komplimenti.

Inače, Vanna je od 1998. godine u sretnom braku s našim filmskim producentom Andrijom Vrdoljakom, s kojim se nedavno pojavila u javnosti nakon dugo vremena. Zajedno imaju 21-godišnju kći Janu i 25-godišnjeg sina Luku, a Andrija iz prvog braka ima i kćer Doru, koja mu je prije nekoliko godina rodila i prvo unuče.

1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Nekad i sad Evo kako danas izgleda Chuck Norris, glasine o vlastitoj smrti ušutkavao je već nekoliko puta, a ovih se dana rijetko gdje pojavljuje!

1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Grubnić objavio fotku sa zgodnom mamom, u mini-haljini pokazala je vitke noge i mladoliko lice i u sedmom desetljeću!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS