ne zna se koja je ljepša!

Naše bivše misice u mini haljinama pokazale fantastične noge, njihova ljepota ne blijedi ni godinama nakon osvajanja krune!

Ivana Delač i Ivana Mišura Vlaović Studio Marcela/PR 1/19 >> Pogledaj i ovo +8 Galerija

Ivana Mišura Vlaović i Ivana Delač plijenile su pažnju na jednom događaju u Zagrebu na kojem su se obje pojavile u mini haljinama.

Nekadašnje Miss Universe Hrvatske, Ivana Mišura Vlaović i Ivana Delač, pojavile su se zajedno na jednom događaju u Zagrebu gdje su ukrale svu pažnju.

Obje su za tu prigodu odabrale mini bijele haljine u kojima su u prvom planu bile njihove vitke noge. Delač je u pripijenom modelu naglasila i uski struk, dok se Mišura odlučila za lepršavu haljinu u stilu muške košulje, koje se pokazala kao izuzetno seksi odabir, pogotovo u kombinaciji s visokim čizmama.

Dvije Ivane na događaju su pozirale i u društvu još jedne okrunjene ljepotice, nekadašnje Miss Turizma Ivančice Pahor.

Podsjetimo, Ivana Delač titulu Miss Universe Hrvatske odnijela 2003. godine, nakon čega je ostvarila uspješnu karijeru u svijetu mode i manekenstva, da bi se zatim zaposlila u organizaciji događanja.

Ivana Mišura Vlaović izabrana je kao Miss Universe Hrvatske 2014. godine, a nedavno se upustila u poduzetničke vode i sa suprugom Goranom Vlaovićem je pokrenula wellness oazu.

Mišura i 17 godina stariji bivši Vatreni zajedno su od 2018. i svoju vezu su prošle godine okrunili brakom, a malo prije vjenčanja na svijet je stigla i njihova kćerkica Vana.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS