Neprepoznatljiva!

Ispod maske ovog frajera krije se jedna od naših najljepših voditeljica: ''Seks-simbol. Svi se okreću, muškarci, žene!''

Ivana Mišerić uspješno je utjelovila talijanskog repera Jovanottija u sedmoj, predfinalnoj emisiji sezone All Stars showa "Tvoje lice zvuči poznato".

Ivana Mišerić u sedmoj, predfinalnoj emisiji sezone All Stars showa "Tvoje lice zvuči poznato" odradila je odličnu transformaciju u repera Jovanottija i otpjevala njegovu pjesmu "l'ombelico del Mondo". 

"Ovo je style. Svi se okreću, muškarci, žene. Jovanotti je seks-simbol. Ecco!" podijelila je radijska voditeljica fotografije na kojima se transformirala u talijanskog glazbenika. Na jednoj od slika je i Saša Lozar, koji je utjelovio pokojnu divu Whitney Houston. 

Upravo joj je Lozar u komentaru ostavio emotikon koji plače od smijeha, a Ivana ga je upitala što mu je smiješno. "Moje najlonke", odgovorio je pjevač koji se na fotografiji s voditeljicom ističe svojom visinom. 

"Kakav lijep frajer", komentirao je Dalibor Petko, koji je sudjelovao u showu, Ivaninu objavu. "Uvijek si imao oko za lijepo", napisala mu je Mišerić. 

"Malo na Lozara vučeš", "Kao pravi Talijan, izgledom i modom", "Saša ima 220 cm", komentirali su Ivanini pratitelji. 

Ivaninom transformacijom i nastupom bio je zadovoljan i žiri. "Bilo je uspješno", rekao je Igor Mešin. "Meni je ovo bilo sjajno, zavela si me s tim kovrčicama, nisam znala da ti to imaš u sebi", istaknula je Nives Celzijus. 

"Ovo je bila čista energija, zabavno, lijepo si nas rasplesala, transformacija je bila jako uspješna", komentirala je Indira Levak. 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS