Uživa u ljetu

Naša lijepa voditeljica ne prestaje se hvaliti linijom u bikiniju, a više ne skriva ni samozatajnog dečka!

Ivana Mišerić - 3 Instagram 1/15 >> Pogledaj i ovo +4 Galerija

Ivana Mišerić zatrpala je Instagram svojim fotografijama u badićima, a na jednoj joj se pridružio u dečko kojeg je neko vrijeme skrivala.

Radijska voditeljica Ivana Mišerić trenutno odmara u Rovinju odakle se neprestano javlja na svojem Instagramu.

Društvenu mrežu zatrpala je fotografijama na kojima pozira u badićima, a pratitelji joj se ne mogu nadiviti.

"Zid kao stvoren za fotkanje", napisala je u opisu jedne od posljednjih galerija na kojima se pohvalila vitkom figurom u šarenom bikiniju i kojom je izazvala pravu pomutnju.

"Prekrasna", "Sad mi je tek vruće", "Zgodna", "Tijelo vreteno", "Predivna si", "Žena mačka", pisali su joj oduševljeni pratitelji, a komplimentima nije bilo kraja.

Ivana je prije toga podijelila i jednu fotografiju na kojoj pozira s dečkom Draženom Kovačevićem kojeg je ispočetka skrivala od javnosti, a o njemu se još uvijek ne zna puno.

Otkako je 2020. godine prekinula vezu s poduzetnikom Sandrom Murom, voditeljica je pokušavala svoj privatni život držati za sebe. Još prošlo ljeto je u intervjuima otkrila kako je u njezin život ušao novi muškarac, no dugo nije odavala ništa više od toga o svojoj novoj ljubavi.

1/7 >> Pogledaj i ovo +3 Celebrity Pogledajte kako izgleda žena Dragana Bjelogrlića, rijetko se pojavljuje, a zovu je srpskom Monicom Bellucci!

1/24 >> Pogledaj i ovo +20 Celebrity Ana Rucner objavila rijetku fotku sa sinom Darianom koji s godinama sve više nalikuje na oca Vladu Kalembera

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS