Nova pjesma "Za mene"

Kći Mate Miše Kovača snimila novi spot te dokazala kako s 41 godinom izgleda opako dobro

Ivana Kovač (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Ivana Kovač, kći glazbene legende Mate Miše Kovača, upravo je snimila spot za pjesmu "Za mene".

Ivana Kovač snimila je spot za novu pjesmu pod nazivom "Za mene".

Domaća pjevačica i kći glazbene legende Mate Miše Kovača upravo je snimila spot za novu pjesmu, i to na nekoliko atraktivnih lokacija u šibenskoj županiji.

Skladbu "Za mene", s kojom će Ivana nastupiti na ovogodišnjem festivalu u Vodicama, napisali su Fedor Boić i Nenad Ninčević, a spot je režirao Željko Petreš.

Tom prilikom Ivana je zablistala u crno-crvenoj kombinaciji raskošne, zvonolike suknje te kratkog topića, a look je začinila i nešto jačim make up-om. Kombinacija je odlično naglasila njezinu vitku liniju, a moramo priznati kako glazbenica s godinama izgleda sve bolje.

Naime, vjerovali ili ne, Ivana ima 41 godinu. 2017. godine s dugogodišnjim partnerom Elvirom Hasanhodžićem dobila je i kćerkicu Elenu s kojom rado pozira i na društvenim mrežama, a jednom je prilikom otkrila kako ih je njihovo prvo dijete samo dodatno zbližilo.

Naime, pjevačica i 7 godina mlađi inženjer u vezi su bili 10 godina prije rođenja kćerkice, a iako se u početku bojala kako će se snaći u majčinskoj ulozi, priznala je da je to naljepši osjećaj na svijetu. 

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Celebrity Ludo zaljubljena: Najljepša žena na svijetu ne skida ruke s dečka ni pred paparazzima

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS